Onderhoud van uw camper

Wanneer uw camper onderweg of door onverwachte weersomstandigheden is beschadigd, dan biedt Willie Oosting passend schadeherstel. Schade aan zijwanden, ramen of andere onderdelen wordt verholpen in de werkplaats in Stadskanaal.

In de werkplaats van Willie Oosting Caravans kunt u terecht voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw camper, caravan of aanhangwagen. Of het nu gaat om het inbouwen van accessoires of het monteren van een mover, wij staan altijd voor u klaar. Wij beschikken over een moderne werkplaats en voeren alle werkzaamheden uit volgens de BOVAG richtlijnen.

Zelfs bij schade nemen wij u alle werk uit handen. Wij verzorgen het gehele schadetraject tot en met de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.

Willie Oosting is BOVAG gecertificeerd en zorgt er met gespecialiseerd profielherstel voor dat uw camper er weer als nieuw uitzien zonder dat hele wanden hoeven te worden vervangen. Met het hoogwaardige HBC systeem kunnen beschadigingen, gaatjes en krassen snel en
perfect worden hersteld. De beschadiging wordt opgevuld of 
uitgedeukt, vervolgens hersteld in het originele profielpatroon en tenslotte overgespoten in originele kleuren. Het resultaat ziet er perfect uit.

Bij Willie Oosting kunt u tevens terecht voor APK keuringen.


Herstellen van schade

Schadeherstel aan een caravan of camper is heel specifiek. Het plaatwerk is vaak heel dun, kwetsbaar en... geprofileerd! Vandaar dat het herstellen van schade aan caravans of campers een heel speciale behandeling vereist.

Vervangen onderdelen
Soms moet een zijwand of dakplaat van een caravan in zijn geheel worden vervangen en dat vergt specialistische technieken. Caravan en Camperschadeservice Willie Oosting heeft alle kennis en vakmanschap in huis die u nodig heeft. Daarnaast staat de ontwikkeling van nieuwe materialen ook niet stil. Momenteel worden er dakplaten van polyester gemaakt om hagelschade te voorkomen.

HBC Systeem
Kleine schades aan caravans en campers perfect én betaalbaar hersteld. Dát is het hoogwaardige HBC Systeem. Het herstellen van kleine beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers was tot voor kort tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. De techniek van het HBC Systeem is echter een uitgekiende methode om kleine deuken in caravan- of camperwand snel, perfect én onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk! 

Erkend door verzekeraars
Het HBC Systeem is erkend door verzekeraars. Omdat het resultaat puntgaaf is en kostbare vervanging van nieuw plaatwerk achterwege kan worden gelaten, vergoeden verzekeraars ook de reparaties die met deze techniek worden uitgevoerd.

Grote schade
Onder de grotere schades verstaan wij:
•    Vervangen van dakplaten, wandplaten, kunststof voor- of achterwanden
•    Chassis schade 
•    Schade veroorzaakt door lekkage 
•    Schade aan assen